Bli kontaktad

Lev livet i falkenberg

I Falkenberg
är livet nära.

Här är livet lite enklare och du får mer tid till det som finns bortom måsten.

I Falkenberg är livet nära. Säg hej till fem minuter till skolan eller fem minuter till tåget som tar dig hundra mil genom Europa. Säg hej då till långa köer till barnens fritidsaktiviteter eller timmar med kollektivtrafik till naturen.

I Falkenberg är livet lite enklare och du får mer tid till det som finns bortom måsten. Här kan du hitta det du längtar efter oavsett om det handlar om ett hus vid havet, en ny karriär eller dig själv.

En plats
för framtiden.

I Falkenberg finns allt från innovativa förskolor till en toppmodern gymnasieskola och allt däremellan. Här lägger vi grunden för ditt barns framtid genom att skapa goda förutsättningar att utvecklas och växa upp i en miljö med en stark tro på framtiden.

Ett starkt föreningsliv.

Är du sugen på att prova på någon idrott eller kanske gå med i en förening? Vi erbjuder ett rikt och varierande utbud med föreningar inom idrott, kultur, friluftsliv med mera för såväl barn och ungdomar som vuxna. Med många fina anläggningar och ett starkt engagemang skapar vi tillsammans värdefull och viktig tid.

“Mycket är just nära i Falkenberg, nära till centrum, arbete, nära till butiker, stranden, fotbollsplanerna, ishallen, simhallen m.m. Falkenberg är lagom stort/litet för barn att växa upp i tycker jag.”

Tommy Packendorff

Boende i Falkenberg